SchadeApp - Schadeformulier 图标

SchadeApp - Schadeformulier

4.1.5 for Android
下载 APK(4.6 MB) 所有版本 SchadeApp - Schadeformulier 安全认证

SchadeApp - Schadeformulier

Heb je autoschade na een verkeersongeval?


Wanneer je precies te maken krijgt met een auto ongeluk is natuurlijk nooit te voorspellen. Maar vroeg of laat krijgen heel veel mensen er onverwacht mee te maken. Het is dus altijd handig om een schadeformulier (Schade App) bij de hand te hebben en te weten wat je allemaal moet invullen. Tegenwoordig kan alles digitaal, dus nu ook het melden van een autoschade aan de verzekeraar via een app. De schade app voldoet aan de eisen van een Europees Schadeformulier en wordt geaccepteerd door alle Nederlandse verzekeraars.


Makkelijk en snel schade melden met de schade app


Met de schade app stuur je makkelijk en snel je schademelding op naar jouw verzekeraar. De schademelding wordt online (beschermd) opgeslagen, zodat je altijd een kopie hebt. Via de website www.autoschadeformulier.nl kun je de gegevens nog even controleren en aanvullende gegevens toevoegen voordat je het verstuurt naar de verzekering.


Één Schade App

Alle informatie wordt ingevuld door beide partijen op één smartphone. De app kan allerlei soorten schades aan van een eenzijdig ongeval tot een aanrijding met een tractor. De SchadeApp is zo gemaakt dat alle verzekeraars in Nederland en het buitenland het altijd accepteren.

Digitale handtekening

Sinds versie 3.0 maakt de Schade App gebruik van een digitale handtekening. Dit is belangrijk voor de rechtsgeldigheid van de schademelding. De digitale handtekening zet je met een SMS code die je ontvangt vanuit de app.

Foto’s toevoegen

Het grote voordeel is dat er geen tekeningen meer hoeven worden gemaakt van de schade en de situatie op de weg. In de SchadeApp kunnen er foto’s worden toegevoegd van de schade aan het voertuig en van de situatie op de weg. Daarbij kan er een korte uitleg worden toegevoegd ter verduidelijking.

Jij heeft de regie

Met de SchadeApp kun je ervoor kiezen om een schademelding automatisch naar de verzekeraar of tussenpersoon te sturen, maar je kunt ook de melding zelf downloaden als PDF die eruit ziet als een papieren schadeformulier (gemakkelijk voor eigen administratie of versturen naar andere partijen). Via een automatisch account op www.SchadeApp.nl bepaal je zelf wat er met het schadeformulier gebeurt.

Vragen of verbeteringen?

Is er iets niet duidelijk? Neem dan even contact met ons op via onze telefonische helpdesk (op werkdagen), via de mail, of via social media. Wanneer je iets tegenkomt dat niet goed werkt kun je ook met ons contact opnemen. Wij zorgen er dan zo snel mogelijk voor dat het wordt opgelost. Ons team blijft ontwikkelen aan de SchadeApp om het zo gemakkelijk mogelijk te maken wanneer je iets overkomt in het verkeer.

Meer informatie is te vinden op de website http://www.autoschadeformulier.nl en http://www.SchadeApp.nl
更多

SchadeApp - Schadeformulier标签

添加应用标签

为游戏和应用程序添加标签,您将帮助Sypao用户更快的发现这些好游戏和优质应用。注:在Sypao客户端中添加应用标签前需要使用账户信息登录。

其他信息

Advertisement
24 小时热门游戏
Recommended